sunnuntai 5. elokuuta 2012

Loimu ja Lapinreissu

LOIMUN LEPPOISA AUTOMATKA 1 160 km

Loimu selvisi hyvin pitkästä automatkasta Saariselälle. Ei yhtä ainoaa oksennusta, kakanpalaa tai pissaläiskää!
Olimme ostaneet kaiken varalta Loipelle vaipat... viiiden minuutin ajon jälkeen tajusimme, että Loimu ei vaippoja kaipaa. (; Siinä sitten vähän välillä kun tämä perro-poika heräsi kävimme häntä pissatelemassa. Kuinka onnelisena pentumme pomppikaan kun asetuimme Lapin kotiiimme.

PERRO POJAN LAPINELÄMYKSET

Valitettavasti Loimu ei päässyt kanssamme kylpylään, mutta lumikylvyt puhtaassa lumessa olivat sitäkin kivempia. Vaikka lunta oli paljon se ei perro-pojan menoa haitannut, PÄIN VASTOIN! Loimu pääsi nuuskimaan tunturien päällekkin samalla kuin Eemil ja Veera laskivat pulkalla. 

Partiovarusteen pihalla tapasimme yllättäen Bonachon-tuttuja: Alexanderin isännän, hän lähetti kovasti terveisiä mukanamme muille Bonachon-tiimiläisille. (: Hurjia reissuja teimme myös husky-farmille: Loimu teki tuttavuutta hurjiin Lapin serkkuihinsa, jotka ulvoivat tarhoissaan. Onneksi oli välissä verkkoaita! :D

LAPIN POROHÄRKIEN KUNINKUUSAJOT 2012Loimu pääsi myös kurkistelemaan poroja kilpa-ajoihin. Ehkä vaativin sosiaalistamis kokemus, tuli Inarin-järven hyytävältä tuulelta. Tapahtuma on Saamelaisille hyvin tärkeä, johon kerääntyy ihmisiä kaikkialta Lapista.

Loimu puikkelehti urheasti ihmisten keskellä kovan musiikin ja kuulutusten tahdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti