tiistai 20. maaliskuuta 2012

Loimun arki alkaa...

Onni-kissan ja Loimun ekat treffit.

Tiistaina 13.3.12 alkoi Loimun arki: Isäntä oli pahaa aavistamattoman pennun kanssa virittänyt koiraportin.  Loimulle rajattiin sviitti kodinhoitohuoneesta ja saunaosastosta yksinolotuntien ajaksi. Hyvin nukutun yön jälkeen koko perhe sai nauttia energisestä ja riemukkaasta leikkien ja tervehdyspusujen täyteisestä aamusta: Joku siivosi pissaläiskiä sanomalehdiltä ja joku leikki hangessa Loimun kanssa. Mutta kyllä kaikki ajoissa liikkeelle pääsivät. Paitsi meidän kahlekunkku, joka jäi sydäntäsärkevään parkuun, taloa vahtimaan.

Loimun uusiin tuttavuuksiin liittyi komea 50 kiloinen kultsi-uros Bruno, joka kärsivällisesti antoi Loimun tutkia peräsintään niin, että juniori vallan riehaantui omasta suuruudestaan. Lopulta jouduimme suojelemaan lempeää jättiä ja pelastamaan sen haukkuvan pennun hampaista (vai ajattelimmeko sittenkin Loimun parasta).

Toinen tuttavuus oli niin ikään jätiksi kasvava schäfer-suursnautseri-collie-kaukasialais-verinen Otso (5kk), jonka läähätys ja tuijotus veti Loimun nöyräksi pojaksi. Loimu maastoutui ihmisjalkojen taakse. Otson vyöryessä haistelemaan Loimu antoi sen tehdä tutkimuksensa ihan hiljaa. Loimu lukee mielestäni yllättävän hyvin vastaan tullutta koiraa ja puhuu itse sujuvaa koiraa. Kaikista tilanteista on ihan hienosti selvitty. Onneksi on pojalla älliä päässä.
Täällä vartioin minä ... ja poro!

UUDET KOIRANOMISTAJAT AKTIVOITUVAT   ;-}
Keskiviikkona 14.3. ilmoittauduimme Kennelliiton ja
Kääppänät ry:n jäseneksi. Lisäksi lähetimme ilmoituksen omistaja-vaihdoksesta. Torstaina maksoimme Koirakoulu.netin osallistumismaksun Arkitottelevaisuus A-kurssille, joka on
myös pentukurssi. Tarkoituksena on myöhemmin kesällä tai syksyllä tutustua Tuijan koirakoulun harrastuskurssin saloihin. Jospa löytäisimme sen Yhteisen Jutun. Aika näyttää.

Perjantaina totesin hurjaa vauhtia kasvavalle pennulle, että rokotuspäivät ovat edessä nopeammin kuin arvaammekaan.
Nyt on nelosrokotteet ja rabies allakoitu 10.4. ja 8.5.
Koira-Kissaklinikalle.LOIMU OTTAA OMAA TILAA

Minä hyökkäääääääään!!!
Jippii! Isäntä on kaivanut minulle ralliradan :)


Tervetuloa!

Hei, mitä ruskeaa töhnää jään alta paljastuu?
Olen suuri seisova lintukoira!
Harjaan hampaani aamuisin juhannusruusun piikeillä.

Vesikoira- eikun lumikoiraravistus!

Kyllä meillä on sitten suloisin valkopartainen ukko, joka reuhottaa kuin vartiokoira, lukee tilanteita, tutustuu urhoollisesti uusiin ihmisiin, koiriin ja ympäristöihin, ynisee kuin vauva, riittää joka nurkkaan, pitää meistä, luottaa meihin ja on hyvin älykäs... rakas.


4 kommenttia:

 1. Heips! Kivaa että olet aloittanut Loimu-blogin. Me täällä Loimun velipojan Nemon kanssa tulemme olemaan teidän blogin vakiolukijoita! :-) Terveisin Bonachon Nemo ja Noora Pirkkalasta

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea Loimun kuulumisia! Loimu näyttää edelleen olevan oma entinen Loimu...:)

  VastaaPoista
 3. Terkut myös täältä Loimun vauvalan "hoitotädiltä"! Paljon rapsutuksia Loimu-lutuselle ja ihanaa pentuaikaa teille! :)
  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Marialle ja Liisalle & Ilkalle!   Sekä kivoista kommenteista että Loimun onnellisesta vauvavaiheesta. Ne rapsutukset ovat menneet ja menevät Loimun pankkiin... terveisin Loimu ja perhe Mäkelä

   Poista